PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Bahama Beach

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Bahama Beach

Descobreix tots i cadascun dels racons del famós parc aquàtic de la Costa Daurada que et brinda l'opció més refrescant per a combatre les hores de calor en un entorn realment incomparable. Apropa't a la relaxant atracció Bahama Beach de PortAventura i escull entre l'infinitat de de gandules gratuïtes que et convida aquesta particular platja de PortAventura. Pren-te el teu temps i posa't còmode, pren el sol amb el lleu murmuri de les onades. Descansa com mai i gaudeix com sempre, en aquesta experiència que et transportarà fins l'autèntic Carib. Recupera les teves forces i segueix amb l'aventura que et proporciona el Aquatic Park de PortAventura, la proposta idònia que convertirà la teva visita en un dia inoblidable.

L'atracció Bahama Beach de PortAventura t'acosta la platja i el sol en la seva forma més relaxant en un paradisíac ambient tropical. Delecta't amb l'aigua i submergeix-te en aquest ambient idíl·lic al més pur estil caribeny. Deixa que la música reggae recorri tot el teu cos i et faci vibrar amb el seu ritme tropical. Gaudeix del sol estiuenc o descansa sota l'ombra d'una palmera. Fes simplement el que vulguis, estàs al Carib!. Al Bahama Beach de PortAventura, trobaràs el lloc idoni on podràs reposar del teu intens dia, agafar forces i així continuar amb un dia ple d'emocions a Costa Caribe Aquatic Park.

Relaxa't amb el murmuri de les ones que arriben a la sorra i de les vistes que el parc aquàtic t'ofereix en les seves diferents atraccions per a totes les edats. Dóna't un merescut descans i deixa't portar pel refrescant encant de l'atracció Bahama Beach de PortAventura, un paradís d'aventures aquàtiques al compàs del més melòdic reggae.

Informació
 
  • Atracció Suau 
    Atracció Suau
 
 

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura