PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Barracudas

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Barracudas

Estàs preparat per conèixer una de les atraccions estrella de Costa Caribe Aquatic Park? Si pensaves que les emocions més fortes de la teva visita al parc aquàtic havien acabat estàs molt equivocat! Enfronta't a les barracudes PortAventura i demostra qui és el pirata més valent del mar Carib en aquests vertiginosos tobogans, que et faran girar sense parar al llarg de les divertidíssimes corbes de l'atracció Barracudas. Escala fins a dalt de la torre de Costa Caribe Aquatic Park i un cop a dalt tria el camí: verd o blau. L'atracció Barracudas verd té alguns trams coberts i l'atracció Barracudas blau de Costa Caribe Aquatic Park ofereix els descensos més vertiginosos. Els dos comencen a una alçada de 20 metres i la seva intensa marea farà xocar en cadascuna de les seves pronunciades corbes.

Els tobogans de les Barracudes PortAventura imiten a aquests peixos allargats tan típics de l'oceà pacífic que amb les seves llargues cues i les seves movedisses aletes remouen la sorra del fons del mar creant graciosos remolins aquàtics. L'atracció Barracudas de Costa Caribe Aquatic Park, reservada als més aventurers pirates, et convida a aquesta experiència aquàtica a bord d'un flotador tu sol o amb un atrevit acompanyant.

Deixa't transportar per les turbulentes aigües caribenyes a través dels túnels de les Barracudes PortAventura girant sense parar mentre descendeixes per pronunciades baixades. No et deixis enganyar per l'idíl·lic entorn caribeny d'aquest paradís tropical. Com si d'una gran tempesta es tractés, la Atracció Barracudas et farà viure una emocionant aventura aquàtica digna dels més atrevits pirates. Deixa't aconsellar pels pocs nàufrags que han sobreviscut a la fúria del mar del Carib. Si comparteixes el teu viatge amb un acompanyant el descens serà a major velocitat. Atreveix-te a desafiar la corrent de les Barracudes PortAventura en una altra refrescant i intensa experiència aquàtica que mai oblidaràs.

Informació
 
  • Atracció Moderada 
    Atracció Moderada
  • Restricció Alçada Restricció Alçada:
    1,10m
  • Restricción Altura con adulto Restricció d'Alçada amb adult:
    1m-1,10m
 
 

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura