PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

El Rio Loco

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció El Río Loco

Desafia la furiosa corrent del Río Loco de PortAventura Aquatic Park i demostra qui és el pirata més valent de tot el mar Carib. Agafa't fort i intenta lluitar contra la marea de l'atracció El Río Loco de PortAventura Aquatic Park i llança't a viure aquesta boja i sorprenent aventura aquàtica que amaga una infinitat de inesperats obstacles. Atreveix-te a gaudir de l'intrèpid viatge en un llarg recorregut de gairebé 1500 metres que dóna la volta al parc d'atraccions. Amb quatre sortides i entrades a l'atracció El Río Loco, pots aprofitar per creuar ràpidament el PortAventura Aquatic Park, si t'atreveixes a desafiar el seu intens llit ple d'inesperades sorpreses, vertiginoses onades, potents ràpids i refrescants cascades.

És una de les tantes atraccions de PortAventura Aquatic Park que faran dels capbussons de petits i grans les més increïbles sensacions aquàtiques per al gaudir de tota la família. A la diversíssima i sorprenent travessia per l'atracció El Río Loco de PortAventura veuràs el teu viatge interromput per cortines d'aigua, vapor refrescant, dolls a pressió, bombolles inesperades i sobretot innombrables corrents adverses. Agafa el teu flotador i submergeix-te en la més refrescant travessia desafiant l'atrevit llera del Río Loco de PortAventura.

Si vols demostrar que ets més valent que el capità, viu la fantàstica aventura sense flotador i sent com les gracioses bombolles intenten despistar-te de la teva meta. No et pots perdre aquesta increïble aventura al Río Loco del Aquatic Park de PortAventura en un marc incomparable a ritme del més divertit reggae. Deixa't portar per la múrria corrent de El Río Loco i gaudeix de l'entorn de plantes caribenyes en aquest paradís tropical que et farà viure les emocions més refrescants de la teva vida.

Informació
 
  • Atracció Suau 
    Atracció Suau
  • Accés Discapacitats 
    Accés Discapacitats
 
 

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura