PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

El Tifón

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció El Tifón

En aquesta refrescant aventura tropical no pots abaixar la guàrdia ni un segon, pirata! Serà millor que hagis entrenat el teu famós equilibri a bord d'una nau perquè quan el cel comença a enfosquir i la multitud de palmeres que abunden entre les atraccions de Aquatic Park PortAventura comencen a tremolar significa que s'aproxima l'imbatible Tifón a PortAventura. Molts valents s'han atrevit a desafiar aquesta forta tempesta tropical però molt pocs han aconseguit sobreviure a la fúria de la naturalesa en el seu màxim nivell en l'atracció El Tifón, considerada una de les més intenses atraccions del parc aquàtic Aquatic Park PortAventura.

Puja correns a la torre i tria un dels dos intrèpids recorreguts que et proposa l'atracció El Tifón per un dels seus dos tobogans que comencen a uns 15 metres d'alçada per acabar amb un descens realment vertiginós. La furiosa tempesta es desencadena i et trobaràs immers en una infinitat de salvatges i divertides turbulències en la més absoluta foscor. Només les tímides llums dels llamps t'indicaran el camí per fugir d'aquests diabòlics girs. La força que arriba amb El Tifón a PortAventura t'arrossegarà enmig d'una autèntica tempesta del carib. Has de mantenir la calma, un cop que et arribi a la corrent et serà impossible saber el que t'espera en el cor d'aquest imparable fenomen meteorològic. L'atracció El Tifón és realment impactant i està considerada una de les més intrèpides atraccions de Aquatic Park PortAventura.

Reservada només als pirates més atrevits, els seus caòtics tobogans et endinsaran en aquesta tempesta caribenya que amb la força d'un huracà i la immensitat de l'oceà pacífic t'embolicaran de refrescants i divertides aventures a través dels seus vertiginosos descensos. Comprova tu mateix que la diversió aquàtica no té fi en totes i cadascuna de les atraccions de Aquatic Park PortAventura.

Informació
 
  • Atracció Forta 
    Atracció Forta
  • Restricció Alçada Restricció Alçada:
    1,20 m
 
 

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura