PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

El Torrente

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció El Torrente

En aquest paradís que és el parc aquàtic Costa Caribe Aquatic Park no podia faltar l'oportunitat de viure l'emocionant experiència de fer ràfting PortAventura. Les aigües de El torrente del Costa Caribe Aquatic Park són més que turbulentes i molt traïdores. És la combinació perfecta i posa a prova les teves habilitats en el ràfting PortAventura a ritme del més elegant reggae caribeny.

Reservat únicament per als més agosarats de la família. Escull fins a 4 valents que formaran equip amb tu a bord d'una embarcació pneumàtica. La intensa marea de El Torrente et portarà per un intrèpid recorregut de més de 200 metres plens de pronunciades corbes i accelerats descensos. Atreveix-te a aventurar-te pels camins plens de vegetació del parc d'atraccions PortAventura, puja al més alt de la cabanya dels malfactors nàufrags i llisca sobre un gran flotador practicant el ràfting PortAventura. Els vertiginosos descensos i les increïbles inclinacions de 90 graus de El Torrente del parc aquàtic Costa Caribe Aquatic Park et faran demostrar que controles el ràfting PortAventura. Sobretot agafa't fort al flotador perquè la intensitat de El Torrente es va intensificant al llarg del seu recorregut.

Deixa't aconsellar pels nàufrags, has de saber que com més pes acumulis a bord, més velocitat assoliràs i si desafies el corrent atempte a les conseqüències perquè viatjar pel canal cap enrere és la màxima sensació que només alguns privilegiats han pogut explicar.

Descobreix el ràfting PortAventura en l'atracció El Torrente, una autèntica aventura en una de les atraccions estrella del parc aquàtic Aquatic Park de PortAventura.

Informació
 
 • Atracció Moderada 
  Atracció Moderada
 • Restricció Alçada Restricció Alçada:
  1,10m-1,40m
 • Restricción Altura con adulto Restricció d'Alçada amb adult:
  1m-1,10m
 • Photo Ride
  Photo Ride
 
 

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura