PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

El Triángulo de las Bermudas

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció El Triángulo de las Bermudas

A l'assolejat centre del Aquatic Park de PortAventura es troba la piscina amb onades més desafiant de tot el Carib, El Triángulo de las Bermudas! Fent tribut a la coneguda llegenda del punt més místic del globus terraqüi, la gran piscina amb onades del parc aquàtic de PortAventura ens ofereix refrescants hores de diversió per a tota la família. Dues zones tematitzades t'esperen i gaudiràs al màxim a ritme de saborós reggae. Si ets un bon surffer atreveix-te a desafiar les onades més trapelles del Triángulo de las Bermudas.

Seràs un dels privilegiats en poder apropar-te al major punt d'atracció del planeta terra, però compte perquè els pirates amenacen i t'atacaran amb els seus canons d'aigua complicant encara més l'aventurera travessia pels mars del parc aquàtic de PortAventura. Viu les intenses emocions que la piscina amb onades de l'Aquatic Park de PortAventura et té preparades. Submergeix-te de ple en la diversió amb o sense flotador i deixa't portar pel vaivé de l'onatge del pacífic. Desafia't a tu mateix i comprova si ets capaç d'aguantar sense naufragar en aquesta piscina amb onades del parc aquàtic de PortAventura. No creguis que ens hem oblidat dels més petits, com bé saps ells sempre tenen un lloc especial en el Aquatic Park de PortAventura.

Trobaran una molt divertida forma de refrescar-se en els tricicles aquàtics, obrint noves rutes de navegació per esquivar els altres pirates. Amb la profunditat ascendent del Triángulo de las Bermudas només tu decideixes fins on estàs disposat a arriscar. No ho dubtis, vine a gaudir del sol i l'aigua en la divertidíssima aventura que et proposa la piscina d'onades del parc aquàtic de PortAventura. Una experiència única que mai oblidaràs.

Informació
 
  • Atracció Moderada 
    Atracció Moderada
  • Accés Discapacitats 
    Accés Discapacitats
 
 

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura