PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Junior Body Slides

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Junior Body Slides

Et ve de gust refrescar-te i passar-t'ho d'allò més bé amb els teus? A Junior Body Slides els més petits sereu l'enveja de tots en una de les atraccions del Costa Caribe Aquatic Park més agradables de la Costa Daurada. Dissenyada especialment per a vosaltres, els nostres petits protagonistes, podreu gaudir a l'atracció Junior Body Slides de PortAventura d'una experiència única en el marc incomparable d'una illa tropical del mar Carib. Animeu-vos joves pirates! Deixeu córrer la vostra imaginació i convertiu aquest divertidíssim fortí en la més divertida aventura aquàtica que mai hagueu viscut.

Apropeu-vos a l'atracció aquàtica de Junior Body Slides i poseu-vos a prova en aquesta increïble proposta de divertidíssims jocs, graciosos tobogans i bromistes raigs d'aigua. Atreviu-vos a descobrir una de les atraccions del Costa Caribe Aquatic Park més increïbles que esdevé el lloc ideal per als capbussons en família més divertits de les teves vacances. Submergeix-te sol o en grup en aquest lloc inèdit del pacífic, ambientat al més pur estil d'una illa colonial del Carib. El viu color de les seves edificacions i els refrescants jocs aquàtics que et proposa l'atracció Junior Body Slides del Costa Caribe Aquatic Park et transportaran a un ambient típicament tropical. Gaudeix com mai de l'aigua i d'aquestes trepidants atraccions del Costa Caribe Aquatic Park o pren-te un descans durant el teu dia ple d'aventures a una de les gandules de la zona El Gran Carib envoltat de plantes tropicals i a ritme del més saborós reggae. No t'ho pensis més, l'atracció Junior Body Slides del Costa Caribe Aquatic Park té els ingredients necessaris per oferir als seus visitants una experiència totalment nova i diferent.

Deixa't captivar per la impressionant atracció Junior Body Slides que amb el seu alegre colorit i l'amabilitat de la seva gent et traslladarà a altres latituds. Llisca pels tobogans d'una de les atraccions del Costa Caribe Aquatic Park més divertides i fes front a la calor estiuenca de la manera més refrescant.

Informació
 
  • Atracció Suau 
    Atracció Suau
  • Alçada Mínima Alçada Mínima:
    1,50 m
  • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult:
    < 1,50 m
 
 

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura