PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Mambo Limbo

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Mambo Limbo

Vine a refrescar-te a una proposta que combina perfectament l'adrenalina de les atraccions de l'Aquatic Park de PortAventura i l'entorn incomparable de l'autèntic Carib transportat a la Costa Daurada. Atreveix-te a pujar a l'altíssima torre Mambo Limbo i tria un dels seus vertiginosos tobogans infantils, llisca provocant amb un increïble splash i descobreix la manera més divertida de refrescar les teves hores a PortAventura. Tria bé el teu camí perquè cada un d'aquests dos tobogans té un recorregut diferent i encara que en el viatge s'entrellacen, el refrescant aterratge és molt diferent.

Mambo Limb
és una de les atraccions del Aquatic Park PortAventura ideal per a tota la família. Els seus tobogans comencen a uns 12 metres d'altura i t'ofereixen un agradable recorregut amb tot tipus de detalls que s'acaba convertint en un divertit viatge al més pur estil caribeny. Descobreix totes les aventures que l'Aquatic Park PortAventura t'ofereix i combat la calor amb una bona dosi d'aigua i diversió. Llisca pels trepidants tobogans de Mambo Limbo del Aquatic Park PortAventura i submergeix-te en una emocionant aventura plena de capbussades en família. Deixa que la música reggae recorri tot el teu cos i et transporti fins aquest paradís tropical on la diversió il·limitada cobra vida en la seva versió més refrescant.

Gaudeix dels tobogans infantils de Mambo Limbo de l'Aquatic Park PortAventura en la més increïble experiència aquàtica que mai oblidaràs en un màgic ambient caribeny. Viu totes aquestes sensacions i moltes més en aquest oasi de vegetació i palmeres amb l'aroma de les flors del tròpic.

Informació
 
  • Atracció Moderada 
    Atracció Moderada
  • Restricció Alçada Restricció Alçada:
    1,10m-1,40m
  • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult:
    < 1,10 m
 
 

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura