PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Com podeu arribar-hi

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Com s'hi arriba

PortAventura se situa entre les ciutats de Vila-seca i Salou, a la província de Tarragona. Tens moltes maneres d’arribar a les nostres instal·lacions des de Barcelona; en qualsevol cas, el trajecte no hauria de ser superior als 60 minuts. Així, doncs, la distància no ha de representar cap obstacle per visitar el parc PortAventura, tant si penses fer-hi una escapada d'un dia com si vols passar uns quants dies al millor parc temàtic d'Europa.

Viatges en avió? De l'aeroport de Barcelona en surten línies d'autobús regulars que et duen fins a PortAventura. Si t'ho estimes més, pots agafar el tren fins al centre de la ciutat i, després, agafar-ne un altre fins al parc; o bé optar per un taxi o un vehicle de lloguer (dos serveis als quals tens accés des de la terminal de l'aeroport) per venir a visitar-nos.

Si fas un creuer i t'atures a Barcelona, pots arribar-te a PortAventura en autobús, tren, taxi o cotxe de lloguer.

Si véns en tren, la companyia Renfe posa a la teva disposició diverses línies de mitja distància (Rodalies), així com recorreguts d'alta velocitat (AVE, Euromed), perquè accedeixis a les nostres atraccions en un no res.

Si et decantes pel cotxe, només cal que segueixis una ruta de carretera ben senzilla i agafis la sortida directa de l'autopista AP-7.

Registra't a PortAventura