PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Activitats esportives

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Activitats esportives

La Costa Daurada és plena de sorpreses i el seu terreny i clima ens permeten posar a la teva disposició una extensa oferta d'activitats esportives que completaran les teves vacances en aquesta regió a la vora del mar mediterrani. De tots és sabut que la millor manera d'oblidar-se de les preocupacions i descansar és practicant activitats que et facin evadir-te de la monotonia. A la Costa Daurada ho podràs fer en un entorn únic ple de natura i gaudint del suau i agradable clima costaner. Si la teva idea de vacances són hotels amb encant i pràctica d'activitats esportives, aquí trobaràs el lloc ideal per fer realitat els teus somnis. 

Aquesta zona privilegiada de la Mediterrània ofereix una gran selecció d'activitats a realitzar durant les teves vacances. Si ets un atrevit del barranquisme, t'agrada l'emoció del BTT, ets un fanàtic de les excursions o somies amb muntar a cavall, descobreix a la Costa Daurada el lloc idoni per viure totes aquestes aventures. Vine a practicar treking, raids, espeleologia, tir amb arc, kaiaks i moltes altres activitats en aquesta regió coneguda per la seva varietat en el terreny. El privilegiat clima de què disposem amb cel assolellat durant gairebé tot l'any permet totes aquestes activitats i també la pràctica de golf durant tot l'any en algun dels seus magnífics camps de golf o Pitch & Putt. Una de les fonts de vitalitat de la nostra regió costanera és sens dubte l'aigua que ens ofereix al llarg dels seus 81 km de costa un total de 9 ports esportius amb club nàutic propi que posen a la teva disposició diverses opcions per gaudir del mar en tots seus àmbits. També pots practicar el futbol en instal•lacions properes, al C.E. Futbol Salou, posem un complex esportiu a la teva disposició.

Mostra de la gran dedicació de la Costa Daurada en l'enquadrament de les activitats esportives és l'acollida anual del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, dotzena prova del Campionat del món de Rally. Sent una de les proves puntuables per al FIA World Rally Championship i per al FIA Júnior Rally Championship aquest esdeveniment internacional situa el podi d'arribada i de sortida a la localitat de Salou i el parc d'assistència i la base de prova en el famós resort temàtic de PortAventura. Vine a construir la teva pròpia aventura a la Costa Daurada realitzant lesactivitats esportives que més t'emocionin en un entorn incomparable banyat pel cristal·lí mar Mediterrani.

Registra't a PortAventura