PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Gastronomia

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Gastronomia

Barcelona és una ciutat de referència en el món de la gastronomia. Amb l’aval de més de vint restaurants amb estrella Michelin, l'oferta gastronòmica s'ha convertit en un ingredient molt especial del patrimoni cultural de la ciutat.

Els visitants tenen l'oportunitat de descobrir-hi establiments i plats coneguts arreu del món i degustar-hi productes de primera qualitat.

Alguns dels indrets són de visita obligada, com per exemple el famós Mercat de la Boqueria o el Mercat de Santa Caterina, on s'hi poden comprar productes frescos típics de la cuina mediterrània.

La majoria dels plats de la cuina catalana són d'origen rural. Gràcies a la seva orografia, Barcelona ofereix una llista d'ingredients molts variats per a les seves receptes. En destaquen els productes de muntanya, del mar i del camp.

En la cuina mediterrània és essencial l'ús de l'oli d'oliva, el llard, els alls, les cebes, les hortalisses, el peix i el marisc frescos, l'arròs, els llegums, les herbes aromàtiques i la rebosteria variada.

Les salses són un altre element indispensable en la cuina catalana i bàsic perquè el consumidor gaudeixi d'una llarga llista de plats. Ja antigament l'allioli, el sofregit, la samfaina, la picada, el romesco i les nyores eren algunes de les salses més conegudes i amb més gust. Altres productes indiscutibles són el famós pa amb tomàquet i els calçots.

La Guia Michelin atorga tres estrelles a quatre restaurants de Catalunya: El Bulli de Ferran Adrià, a la Cala Montjoi; Can Fabes de Santi Santamaría, a Sant Celoni; Sant Pau de Carme Ruscalleda, a Sant Pol de Mar i El Celler de Can Roca dels germans Roca, a Girona.

Registra't a PortAventura