PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

La Pineda

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

La Pineda

Aquesta zona costanera de la Costa Daurada, pertanyent al municipi de Vila-Seca, ofereix als seus visitants una gran varietat d'oci i activitats esportives tot l'any. A La Pineda Platja, les bones temperatures i el sol permeten gaudir de tranquil·les passejades per la platja durant gairebé tot l'any. A la nit, a La Pineda Platja l'oferta gastronòmica és inigualable i es complementa amb múltiples activitats i oci nocturn entre els quals destaquen concerts i cinemes a l'aire lliure, innombrables bars musicals o discoteques, entre altres moltes activitats. 

El tret més característic de La Pineda Platja, a més de les seves platges d'aigua cristal·lina que ocupen gairebé 4 quilòmetres, és la tranquil·litat que envolta el municipi. La platja de La Pineda és una de les més conegudes de la Costa Daurada. La qualitat de les seves aigües i els diversos serveis que ofereix li confereixen el distintiu de bandera blava, atorgat per la Fundació Europea d'Educació Ambiental, certificant el seu respecte pel medi ambient. 

La platja de La Pineda Platja està vertebrada per un ampli i espectacular passeig marítim Pau Casals, decorat amb l'escultura "Els Pins de Mariscal". 

La Pineda Platja combina les més altes prestacions com a àrea turística amb la conservació del litoral i els seus ecosistemes. Resultat d'aquest compromís, el valor més important d'aquest municipi de la Costa Daurada és el paisatgístic, la seva qualitat ambiental i la dedicació al turisme.

A tan sols 1 quilòmetre del centre de Salou, ofereix activitats culturals com el parc urbà Torre d'en Dolça, amb gairebé 37 hectàrees. El seu nucli central, la Torre d'en Dolça, data del segle VII i va ser construïda pels antics pobladors de la Pineda Platja per protegir-se dels pirates. El parc també compta amb altres punts d'interès com les restes d'un poblat ibèric.

Un altre punt natural és la Sèquia Major. Aquesta zona humida va ser donada en el 1202 als monjos del monestir de Poblet per part del rei Pere I el Catòlic. La variada fauna i la diversitat paisatgística va fer que, al 1992, la Generalitat de Catalunya el considerara espai d'interès natural de 17,3 hectàrees.

Registra't a PortAventura