PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Salou

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Salou

En ple cor de la Costa Daurada espanyola, que es perfila al llarg del Mar Mediterrani a Catalunya des Cunit fins al L’Hospitalet de l’Infant, vine a descobrir Salou, una de les millors ofertes d'oci de tot Europa. Apropa't a la capital de la Costa Daurada durant tot l'any i submergeix-te en l'oferta turística que aquesta ciutat costanera té preparada per a tu. Ubicada de forma privilegiada al centre de la província de Tarragona, al sud de la Costa Daurada, aquesta ciutat va ser fundada pels grecs al segle VI abans de Crist convertint-se per la seva condició de ciutat costanera en un dels ports més importants d'intercanvi comercial a la Mediterrània. Denominada posteriorment pels romans com Salauris es va despoblar durant les invasions musulmanes per tornar a cobrar vida durant la Reconquesta arribant a ser un dels ports més importants de la Corona d'Aragó. 

Des de principis del segle XX va començar a convertir-se gradualment en un magnífic centre turístic. Amb una superfície de 16 quilòmetres quadrats, els habitants d'aquesta localitat reflecteixen l'amabilitat i hospitalitat d'aquesta costa del Mediterrani. El bon clima que acompanya aquesta regió amb sol durant gairebé tot l'any permet gaudir de les seves increïbles platges de sorra blanca i de tota l'oferta lúdica que proposa aquesta ciutat costanera. A la imparable vida nocturna i la gran varietat d'opcions gastronòmiques que ofereix Salou cal sumar-li tota l'activitat cultural amb una agenda plena de concerts, exposicions, representacions, teatres, balls i diversos actes commemoratius de gran valor afegit per a les teves vacances. Aquest popular destinació turística a Europa permet gaudir de la sorra blanca de les seves platges i de l'aigua cristal·lina que les banya sota l'esplèndid sol espanyol. Amb l'obertura del famós parc temàtic PortAventura al 1995 aquesta localitat costanera del mediterrani va enfortir la seva oferta turística completant-la amb aquesta proposta única al món. 

A més de tot l'encant de les seves magnífiques platges benestants en el suau clima mediterrani Salou ofereix diversos llocs d'interès amb espais emblemàtics com el Espigó del Moll o la Font Lluminosa. La capital de la Costa Daurada és molt popular per ser el lloc ideal per a unes vacances en família i per la seva fàcil accessibilitat gràcies a la gran varietat d'infraestructures que permeten arribar per diferents mitjans de transport. Deixa't portar per l'encant que es respira en aquesta destinació turística espectacular amb una oferta familiar única.

Registra't a PortAventura