PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Golf

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Golf

Gaudeix del golf, un dels esports a l'aire lliure més coneguts, en un entorn genuïnament mediterrani. A la Costa Daurada pots jugar a golf i, alhora, gaudir del càlid clima del Mediterrani. La zona acull diversos camps de golf on pots practicar aquest esport, entre els quals destaquem els tres camps de golf de Lumine Mediterránea Beach & Golf Community, a pocs minuts de PortAventura.

La situació dels camps de golf de PortAventura és immillorable, ja que estan situats a poca distància de Barcelona, envoltats d'una esplèndida vegetació típica del mediterrani i amb vistes a la Costa Daurada. A més dels tres camps de golf de PortAventura, l'oferta de golf de la zona és una de les més àmplies d'Espanya. Així que, si vols combinar golf i turisme, Port Aventura és el lloc perfecte per gaudir del teu esport favorit, de la visita al parc temàtic Port Aventura i d'activitats culturals a la zona.

Ho tindràs tot molt a prop si t'allotges en un dels hotels de PortAventura. Propers als camps de Golf de PortAventura se situen l'Hotel PortAventura, Gold River, Caribe i El Paso, completament tematitzats perquè la teva experiència golfística sigui inoblidable. Vine a jugar a un dels camps de la zona i gaudeix de la qualitat del jugar a golf, en un entorn únic, practicant el golf a Espanya, a pocs quilòmetres de Barcelona, a la Costa Daurada, podent gaudir alhora de PortAventura.

Registra't a PortAventura