PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Lumine

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Lumine Mediterránea Beach & Golf Community

 

LUMINE Mediterrània Beach & Golf Community ofereix el millor lloc per als amants del golf. Els seus 3 camps de Golf, amb una extensió de 170 hectàrees, disposen de 45 forats repartits entre els seus camps per oferir una vivència en plena natura mediterrània. Per al disseny dels 3 camps de golf, s'ha comptat amb un dels grans referents d'aquest esport, Greg Norman. Ell i el seu equip van treballar en el projecte per dissenyar els forats del camp Lakes i delRuins aportant la seva experiència professional, aprofitant al màxim l'espai i respectant el medi ambient.

El primer camp de golf dissenyat per Greg Norman és el Nord, o Camp Lakes, que envolta la Sèquia Major, aigües qualificades d'interès natural. Aquest és el més tècnic dels tres per plantejar un autèntic repte professional als apassionats d'aquest esport. I per prendre un merescut descans, disposa de la Casa Club Lakes, un complex amb vistes a l'entorn mediterrani i amplis espais. També està equipat amb: vestidors amb sauna i banys de vapor, botiga i lloguer de pals, buggies i carrets.

El segon camp de Golf ideat per Greg Norman és el Centre o Camp Ruins. Situat al punt més alt del Lumine Mediterrània Beach & Golf Community i a l'ombra d'oliveres, arbre típic d'aquest meravellós clima. La gran diferència d'aquest camp respecte als altres dos, és que el joc es produeix en un terreny pla i envoltat de restes arqueològiques del S II aC

I el tercer camp de Golf del Lumine és el Sud o Camp Hills. Proporciona unes vistes espectaculars al llarg dels seus 18 forats des de zones boscoses fins a àmplies amb vistes al mar, la seva Casa Club amb els serveis més luxosos de la mateixa manera que la Casa Club Lakes i a més un restaurant amb una fantàstica terrassa amb vistes al forat 18.

Registra't a PortAventura