PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

China

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes
Dragon Khan  Waitan Port  Cobra Imperial AngkorTea Cups  Área infantil  Shambhala
Una Navidad entre las EstrellasWinter Magic Bubblebou

PortAventura China

La propera parada del teu recorregut et porta a PortAventura China, una extensa àrea temàtica acurada fins al més mínim detall i on podràs gaudir d'un divertit recorregut monumental per la China colonial. Com per art de màgia t'hauràs desplaçat a la majestuosa China composta per la zona de Mongòlia i la zona Imperial.

En aquesta àrea de Port Aventura trobaràs el desafiant Dragon Khan, una de les atraccions més emblemàtiques i icòniques de Port Aventura que exerceix d'amfitriona de la zona Imperial. Inspirada en una vella rondalla xinesa, explica la llegenda d'un orgullós príncep que va tractar de destronar l'Emperador de l'antiguitat i els déus el van castigar convertint-lo en drac i condemnant-lo a vagar sense rumb per sempre.

Si t'atreveixes a pujar-te a la principal atracció de PortAventura China agafa't fort perquè descarregarà tota la seva fúria sobre tu amb 8 loopings de vertigen i 110 km / h d'emoció al vermell viu. Una de les zones més reeixida d'aquesta àrea és l'Àrea Infantil, que es troba al campament mongol. Els més petits podran cavalcar pujats al llom d'un drac, creuar ponts interminables, escalar xarxes i llençar-se per l'enorme tobogan del gran drac xinès. A l'Àrea Infantil hi ha una gran varietat d'atraccions per a nens, incloent tobogans infantils perquè s'ho passin d'allò més bé. La gran muralla uneix les dues zones i és la gran protagonista de l'àrea PortAventura China, a més de les diferents atraccions que ofereix, gaudiràs de magnífics espectacles acrobàtics amb genials balls. Per als més joves de la família l'espectacle Bubblebou us espera al teatre de l'Àrea Infantil.

Amb tantes aventures segur que t'ha entrat gana!. Doncs a PortAventura China degustaràs l'autèntica gastronomia asiàtica escollint entre una àmplia selecció de menús típics. Si no vols perdre ni un minut d'aventura a l'Àrea Infantil t'oferirem una infinitat de snacks per continuar amb la diversió a Port Aventura.

Registra't a PortAventura