PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Cobra-Imperial

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Cobra Imperial

Els més petits també són els protagonistes de la China PortAventura. La cobra de la China PortAventura, és un dels símbols de la zona China PortAventura i gira a un ritme contagiós. Sigues dels més valents a unir-te a la festa que l'atracció Cobra Imperial de la China PortAventura ha preparat per a que els nostres visitants més joves, acompanyats per qui ells vulguin, puguin gaudir de màgia de la China al parc temàtic.

Agafa't fort perquè la cobra de PortAventura està a punt d'arrencar! i anirà agafant velocitat mentre no para de girar, cada vegada més ràpid. Notaràs la velocitat i en plena diversió... deixa anar els braços per passar-t'ho molt millor. L'atracció del parc temàtic China PortAventura no pararà de donar voltes a una velocitat que farà que t'ho passis d'allò més bé. Voldràs que no pari mai, anima a que segueixi girant amb tots vosaltres muntats en ella, que no pari. No podràs parar de riure a l'atracció Cobra Imperial de PortAventura que va donant voltes i pujant i baixant en petites pujades i baixades que faran que encara gaudeixis més de l'atracció pensada per als més petits i per als no tan petits. Tots preparats per pujar?

A que esteu esperant, la divertida cobra de color verd us ha preparat còmodes seients per a que us agafeu fort i us deixeu anar per sentir la velocitat al mig del llunyà orient. El riure serà constant, una experiència divertidíssima que no et pots perdre quan estiguis a la China PortAventura a l'àrea dedicada a Xina del parc d'atraccions. L'atracció Cobra Imperial del parc temàtic PortAventura t'espera per iniciar aquest divertit viatge en el nostre parc d'atraccions.

Informació
 
 • Atracció Moderada 
  Atracció Moderada
 • Restricción Altura Restricció Alçada:
  1,30 m
 • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult:
  < 1,30 m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura