PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Dragon-Khan

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Dragon Khan

T'has atrevit a muntar en totes i cadascuna de les muntanyes russes de PortAventura? Des de la inauguració del parc el 1995 l'atracció Dragon Khan de PortAventura es va convertir en l'estrella del primer parc temàtic espanyol. Fins llavors no s'havia vist res igual a Espanya per les seves dimensions, innovació i sensacions, convertint-se en un referent europeu en muntanyes russes i amb ella, PortAventura.

El Dragon Khan de Port Aventura compta amb una increïble i total tematització reproduint el cos d'una enorme bèstia vermella. Explica la llegenda de la llunyana cultura xinesa que l'orgullós príncep Hu va tractar de destronar l'Emperador. Els savis déus el van castigar convertint-lo en un enorme drac i condemnant-lo a vagar sense rumb per sempre. Avui en dia encara passeja reencarnat en una de les muntanyes russes més grans d'Europa descarregant en el recorregut tota la seva fúria. L'atracció Dragon Khan de PortAventura, composta per una impressionant baixada i 8 loopings d'autèntic vertigen, desafia als més valents per un recorregut a 110 km / h. Igual de sorprenent és l'aspecte de l'atracció que fa clara referència a l'arquitectura asiàtica i transmet la saviesa de la llunyana mitologia xinsa. Les teulades de l'atracció estan plens d'animals simbòlics com els dracs dansaires que signifiquen equilibri, els elefants saviesa i els lleons que representen la força. El color vermell de la via sobre els suports blau celeste crea la sensació que el recorregut del drac de Port Aventura està totalment fos amb l'horitzó del cel.

Si ets prou agosarat podràs reptar a aquest ésser i pujar a lloms del Dragon Khan durant els increïbles 69 segons i les seves 8 inversions. Només els més valents han tornat de l'atracció Dragon Khan de Port Aventura i ho han explicat.

Informació
 
 • Atracció Forta 
  Atracció Forta
 • Restricción Altura Restricció Alçada:
  1,40 m
 • Alçada Màxima Alçada Màxima:
  1,95 m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 • Photo Ride 
  Photo Ride
 • Accés Express 
  Accés Express
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura