PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Shambhala

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Shambhala

Entre els antics mites de l’Himàlaia hi trobem un paradís perdut, vorejat d’inexpugnables muntanyes. Durant milers d’anys s’han escoltat relats d’aquest indret; un indret més enllà del Tibet, entre pics majestuosos i valls apartats de l’Àsia Central, i que continua sent un paradís inaccessible. Aquesta terra fou retratada com un centre de felicitat i d’eterna joventut. Un món ocult al qual sembla impossible accedir. És com una il•lusió òptica…hi és i no hi és. A la seva novel•la, l’espiritista rus Nikolai Roerich es refereix a Agharti (nom del paradís subterrani budista) com l’indret on es trobava la seu del rei del món. Segons Roerich, Agharti estava unit a tots els continents mitjançant passadissos secrets. Aquest lloc es coneix amb el nom de Shambhala.

Comença un viatge de llegenda a PortAventura! Descobreix l’experiència Shambhala.

S’han escrit incomptables llegendes relacionades amb Shambhala. Llegendes que descriuen aquest indret mític, que esteu a punt de conèixer, com un paradís inaccessible, un regne de pau i de saber. Una terra màgica connectada amb tots els continents però, a la vegada, aïllada del món, entre els pics majestuosos i les valls de l’Àsia Central.

A PortAventura hem reproduït aquest regne imaginari i ens hem inspirat en la cultura i l’estil arquitectònic del Regne de Bhutan, uns dels països més aïllats i desconeguts del món. Petit, sense sortida al mar i muntanyós. Descrit com un paradís entre el cel i la terra.

Amb Shambhala conquerireu el cel.

És la muntanya russa del grup de les hypercoaster, que es caracteritzen per tenir unes dimensions i una alçada grans, a més a més d’oferir un recorregut extens i arribar a velocitats impressionants.

El recorregut de l’atracció és de més de 1.650 metres i han estat necessàries més de 1.600 tones d’acer per a l’estructura. S’han utilitzat més de 4.000 m3 de formigó per als fonaments, els quals, en alguns punts, arriben als 18 metres de profunditat.

L’atracció batrà tres records europeus:

 1. Muntanya russa més alta d’Europa (76 metres).
 2. Muntanya russa amb els descens més llarg d’Europa (78 metres).
 3. La hypercoaster europea més ràpida, que arribarà als 134 km/h en el primer descens.

 

Tindrà 5 camelbacks (elevacions durant el recorregut). El més baix tindrà una alçada que equival a la d’un edifici de set plantes. A cadascun d’aquests camelbacks, el passatger experimentarà l’efecte que es coneix amb el nom d’air time, durant el qual no estarà en contacte amb el seient. Serà una sensació similar a la que s’experimenta en un canvi de rasant en una carretera, però molt més intensa.

Hi haurà 3 trens amb capacitat per a 32 persones cadascun d’ells i que podran operar alhora a l’atracció.

El disseny ha estat elaborat per PortAventura juntament amb l’empresa Bollinger & Mabillard, la qual també es va encarregar del disseny de Dragon Khan.

Informació
 
 • Atracció Forta 
  Atracció Forta
 • Restricción Altura Restricció Alçada:
  1,40 m
 • Alçada Màxima Alçada Màxima:
  1,95 m
 • Photo Ride 
  Photo Ride
 • Video Ride 
  Video Ride
 • Accés Express 
  Accés Express
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura