SERVEI AL CLIENT:
902 20 22 20

Agències de viatges
  
  
  

Shambhala

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Shambhala

Entre els antics mites de l’Himàlaia hi trobem un paradís perdut, vorejat d’inexpugnables muntanyes. Durant milers d’anys s’han escoltat relats d’aquest indret; un indret més enllà del Tibet, entre pics majestuosos i valls apartats de l’Àsia Central, i que continua sent un paradís inaccessible. Aquesta terra fou retratada com un centre de felicitat i d’eterna joventut. Un món ocult al qual sembla impossible accedir. És com una il•lusió òptica…hi és i no hi és. A la seva novel•la, l’espiritista rus Nikolai Roerich es refereix a Agharti (nom del paradís subterrani budista) com l’indret on es trobava la seu del rei del món. Segons Roerich, Agharti estava unit a tots els continents mitjançant passadissos secrets. Aquest lloc es coneix amb el nom de Shambhala.

Comença un viatge de llegenda a PortAventura! Descobreix l’experiència Shambhala.


S’han escrit incomptables llegendes relacionades amb Shambhala. Llegendes que descriuen aquest indret mític, que esteu a punt de conèixer, com un paradís inaccessible, un regne de pau i de saber. Una terra màgica connectada amb tots els continents però, a la vegada, aïllada del món, entre els pics majestuosos i les valls de l’Àsia Central.
A PortAventura hem reproduït aquest regne imaginari i ens hem inspirat en la cultura i l’estil arquitectònic del Regne de Bhutan, uns dels països més aïllats i desconeguts del món. Petit, sense sortida al mar i muntanyós. Descrit com un paradís entre el cel i la terra.
 
Amb Shambhala conquerireu el cel.

Informació
 
 • Atracció Forta 
  Atracció Forta
 • Restricción Altura Restricció Alçada:
  1,40 m
 • Alçada Màxima Alçada Màxima:
  1,95 m
 • Photo Ride 
  Photo Ride
 • Video Ride 
  Video Ride
 • Accés Express 
  Accés Express
 
 

Comentaris

Afegeix nou comentari

Has oblidat la contrasenya?

Registra't a PortAventura