PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Far West

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes
Wild BuffalosVolPaiuteTomahawkStampidaSilver River FlumePenitence StationLaberinto BlackSmithGrand Canyon RapidsCrazy BarrelsCarrouselBuffalo Rodeo
Dreaming on IceChristmas DreamLa Posada de los Gnomos

PortAventura Far West

Benvingut a Far West de PortAventura! El lloc on viuràs emocionants aventures al pur estil americà. Recreant al detall un autèntic poble de l'oest, l'Àrea de PortAventura et demostrarà com se celebra la seva festa nacional, el 4 de juliol. En Far West de PortAventura coneixeràs als habitants d'aquest poblat que t'inspiraran en el teu viatge per les sis àrees temàtiques del parc. Atreveix-te a descobrir el Far West de PortAventura amb la velocitat de les seves atraccions i la complicitat amb els artistes dels nostres increïbles espectacles.

T'atreveixes a muntar a la Stampida? Una cursa entre dos furiosos ramats de búfals, amb què ramat vas tu? Potser prefereixis caure per les vertiginoses cascades a bord d'un tronc desorientat al riu? Només a Far West de PortAventura gaudiràs d'un espectacle d'autèntic Can Can, seguit d'un altre eqüestre i pirotècnic amb els fantàstics especialistes. Sentir-se com un autèntic vaquer vivint emocions úniques.

Delecta't degustant genuí menjar americà en els restaurants temàtics. En Far West de PortAventura podràs menjar una immensa hamburguesa a ritme d'autèntic country o una fantàstica carn en un antic hotel del llunyà Oest. Si no vols aturar-te ni un minut, degusta un deliciós hot-dog al més pur estil americà i segueix amb la teva increïble experiència. Al final del teu magnífic dia ple d'experiències emporta't un inoblidable record de la teva visita al parc.

Recull la teva foto a la sortida de les atraccions i ensenya'ls qui és el més valent de tots. També trobaràs als teus personatges PortAventura preferits vestits de Cowboy i un gran assortiment d'articles de les principals atraccions de Far West de PortAventura. No t'ho pensis més, vine a descobrir aquesta àrea del parc temàtic PortAventura i viu una autèntica aventura al més pur estil americà.

Registra't a PortAventura