PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Buffalo-Rodeo

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Buffalo Rodeo

Durant la teva gran aventura a PortAventura Far West no pot faltar el teu pas per Buffalo Rodeo. Podràs conduir el teu propi búfal i aprendre l'art del rodeo al parc d'atraccions PortAventura. Endinsa't en una de les antigues excavacions d'or americanes de PortAventura Far West on només hi ha una llei, la llei del més fort. Sigues el més ràpid i esquiva les envestides dels altres vaquers, així et convertiràs en l'autèntic campió. En Buffalo Rodeo de PortAventura, una de les atraccions per a nens més emblemàtica, demostra les teves habilitats com Cowboy per domar el búfal i esquivar els dels teus companys.

Atreveix-te a pujar en aquesta atracció infantil amb una pista circular de mesures adaptades per als més petits. Ha arribat l'hora de muntar el teu búfal, i demostrar a tots qui domina millor que ningú l'art del rodeo PortAventura. Condueix els desbocats autos de xoc i competeix amb els teus amics en l'atracció Buffalo Rodeo. Hauràs de ser audaç per no xocar amb la resta de genets. Si vols sortir il·lès d'aquesta intrèpida atracció hauràs de demostrar que ets el vaquer més valent del poblat i mostrar als habitants perquè et vas guanyar el títol de mestre de l'art del rodeo del parc d'atraccions PortAventura. Entra a una de les mines d'or dels Estats Units a Buffalo Rodeo gaudint d'unes increïbles vistes a la zona del Waitan Port de la Xina.

No deixis que t'ho expliquin, conta'ls-hi tu als altres que dominar els búfals de PortAventura Far West convertint-vos en el guanyador del Buffalo Rodeo de PortAventura.

Informació
 
  • Atracció Infantil 
    Atracció Infantil
  • Alçada Màxima Alçada Màxima:
    1,40 m
  • Accés Discapacitats 
    Accés Discapacitats
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura