PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

crazy barrels

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Crazy Barrels

Al salvatge Far West de PortAventura trobaràs els barrils més bojos del nostre parc temàtic. Aquesta atracció neix en la vella mina icona de l'àrea temàtica del Far West, del parc temàtic PortAventura. Les fustes que s'usaven per construir la mina i poder endinsar-se en les seves profunditats per extreure preciosos metalls, ara s'han fet servir per crear els barrils més divertits del parc. Els pobladors de Penitence, en tancar la mina, van decidir crear aquesta divertida atracció aprofitant cadascuna de les peces que utilitzaven per als seus treballats diaris a la mina del Far West PortAventura.

Resultat de la seva imaginació, PortAventura presenta aquests bojos barrils disposats a girar molt ràpid per que sentis l'adrenalina mentre et diverteixes en l'atracció Crazy Barrels. Cada barril roda ràpidament sobre si mateix, s'eleva i canvia el seu angle en qualsevol moment. Diversió plena de sorpreses en aquests bojos barrils que volen que no paris de girar mentre vius l'acceleració. Quan soni la sirena agafa't fort perquè els Crazy Barrels PortAventura et faran l'estrella dels seus girs creant una bonica coreografia en l'ambient de Far West PortAventura.

Seràs tan protagonista en aquesta atracció del parc temàtic PortAventura, que podràs decidir si vols girar més de pressa que els altres barrils. El volant que tindràs a les mans et permetrà competir amb la resta de valents a veure qui és capaç de girar més i aguantar les voltes que donaràs a l'atracció Crazy Barrels PortAventura. Sentiràs la velocitat amb aquesta increïble atracció nascuda de l'antiga mina de Penitence i construïda pels miners enmig del llunyà oest al parc temàtic PortAventura. Estàs preparat per no parar de girar? Demostra el teu esperit aventurer.

Informació
 
  • Atracció Moderada 
    Atracció Moderada
  • Restricción Altura Restricció Alçada:
    1,30 m
  • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult: 1,00 m
  • Accés Discapacitats 
    Accés Discapacitats
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura