PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Grand-Canyon-Rapids

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Grand Canyon Rapids

Benvinguts a Grand Canyon Rapids de PortAventura! Una increïble atracció al parc d'atraccions PortAventura Park. A la terra dels cowboys només hi ha la llei del més fort. Per demostrar qui és el més valent cal sobreviure a totes i cadascuna de les grans aventures que et proposa aquesta àrea temàtica. Recreant els ràpids del salvatge riu Colorado ens trobem amb Grand Canyon Rapids, refrescant alhora que emocionant.

Durant un recorregut envoltat d'abundant vegetació, parets rocoses simulant muntanyes i diferents cascades hauràs d'esquivar l'impuls de l'onatge a bord d'uns peculiars bots pneumàtics. Aquestes barques amb capacitat fins a 9 persones permeten gaudir a la zona de Far West amb tota la família. No et confiïs si al principi sembla senzilla la gesta, perquè els pistolers més malèvols t'estaran vigilant des dels seus amagatalls per refrescar amb els seus "water Pistols". En el recorregut pel Far West del parc d'atraccions PortAventura trobaràs algunes de les eines utilitzades per les famoses mines d'or. Després la infinitat d'aventures que t'espera no deixis de mirar les teves butxaques, potser l'aigua t'hagi deixat alguna sorpresa en forma de llavor d'or.

Atreveix-te amb la salvatge aventura d'aquesta atracció a la zona de PortAventura Far West digna de l'autèntic oest americà. Enfronta't a la força demolidora del riu Colorado i conquesta Grand Canyon Rapids amb la teva enorme destresa per lliurar-te de les impressionants parets rocoses del Gran Canó. Agafa't, perquè el corrent no deixarà que paris de girar en aquestes aigües tan perilloses del Far West. Viu la febre d'or d'una manera molt refrescant!

Informació
 
 • Atracció Moderada 
  Atracció Moderada
 • Restricción Altura Restricció Alçada:
  1,30 m
 • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult:
  1,10m-1,30m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 • Accés Express 
  Accés Express
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura