PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Penitence Station

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Penitence Station

Després de totes les fantàstiques aventures a Far West ha arribat el moment d'emprendre un increïble recorregut per tot el parc amb el tren de Penitence Station. La cua reprodueix amb molt de detall una estació d'un poblat del llunyà oest, la Penitence Station PortAventura. Puja al tren i descobreix un recorregut fascinant que et transportarà des de PortAventura Far West fins a la calma i tranquil · litat de l'hospitalària àrea de PortAventura Mediterrània a la estació del Nord. Però presta molta atenció durant el trajecte perquè en el trajecte que recorre el tren s'amaguen bandits descarats que et poden sorprendre quan menys t'ho esperis.

 A
Penitence Station PortAventura podràs agafar un dels diferents trens de vapor de que disposa el parc. En les seves parets trobaràs alguns dels quadres que narren la història sobre la unió de les dues costes dels Estats Units d'Amèrica a través del ferrocarril. A Penitence Station PortAventura es troba també una reproducció exacta del famós clau d'or que va unir les dues línies d'un extrem a un altre del jove país. Penjat al tren gaudiràs de les vistes panoràmiques de l'immens parc temàtic, travessant la refrescant atracció Silver River Flume i emprenent una nova aventura a la que arribaràs a descobrir la Gran Muralla Xina que uneix el campament mongol amb la zona de la Xina Imperial.

Seguint
el recorregut et dirigiràs cap a la frondosa Polinèsia podent aturar el teu viatge pel món amb el tren de Penitence Station a SésamoAventura. Afanya't perquè la locomotora no espera a ningú i no pots perdre't aquest fabulós passeig que et proporciona l'atracció Penitence Station del parc d'atraccions PortAventura.
Informació
 
  • Atracció Suau 
    Atracció Suau
  • Accés Discapacitats 
    Accés Discapacitats
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura