PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Silver-River-Flume

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Silver Flume

A PortAventura Far West l'aventura està on menys t'ho esperes, i prova d'això és el Silver River Flume. És precisament aquí, enmig del poble de Penitence, on es troba una de les atraccions més reeixides de PortAventura Far West.

Endinsa't en l'enorme serradora de la companyia regional "The Silver River Milling & Lumber Co" i comprova per tu mateix tot el procés on els millors troncs talats de Penitence es convertien en les taules més rectes del món, tal com indica el tauler de l'entrada. Segueix l'emocionant itinerari muntat en un divertit tronc talat i comprovar el refrescant trajecte cap a la serradora de Silver River Flume per ser manufacturats. Baixaràs a gran velocitat pels descensos d'una de les atraccions de PortAventura on la diversió està assegurada. Deixa que el corrent t'arrossegui vertiginosament. Sense adonar-te l'aventura passa a formar part de les vivències que succeeixen en aquesta atracció d'aigua, desafiant les fortes corrents del riu i que faran gaudir a petits i grans. Viu l'adrenalina en les baixades dels canals i refresca't en la famosa serradora de Penitence, després contínua amb la teva increïble aventura a PortAventura Far West. Cadascuna de les caigudes incrementa l'alçada de l'anterior convertint-se en un peculiar viatge ple de sorpreses refrescants.

Agafa't fort perquè l'emoció dura fins al final. Arma't de valor i gaudeix del sorprenent recorregut fluvial de Silver River Flume que passarà a engrossir les intrèpides aventures de texans de totes les edats.

Informació
 
 • Atracció Moderada 
  Atracció Moderada
 • Restricción Altura Restricció Alçada:
  1,40 m
 • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult:
  1m-1,40m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 • Photo Ride 
  Photo Ride
 • Accés Express 
  Accés Express
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura