PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

VolPaiute

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció VolPaiute

T'atreveixes a provar amb l'atracció giratòria de PortAventura més impactant? A l'atracció VolPaiute del parc d'atraccions PortAventura tu decideixes a la velocitat que gires però no a l'alçada a la qual puges. No paris de donar voltes a un ràpid ritme. L'atracció giratòria de PortAventura per excel·lència deu el seu nom a la salvatge tribu dels VolPaiute que habitaven a les terres del Llunyà Oest que ara ocupa el poblat americà de Penitence.

L'atracció VolPaiute, del parc d'atraccions PortAventura reflecteix la fúria de la tribu en ser desterrats de les seves llars que havien construït amb tant esforç durant anys. Aquesta atracció del parc temàtic i parc d'atraccions PortAventura et pujarà a dalt de l'àrea de Far West a les plataformes amb seients que giren al costat contrari que la plataforma principal mentre que aquesta també s'inclina. Seràs capaç de seguir donant voltes sense parar veient com descendeix la plataforma? Només ho sabràs si desafies al gran cap de la tribu. El dur combat serà amb el ritual de dansa giratòria reptant el contrincant a donar el màxim de voltes possibles. El primer que es rendeixi perd. Per això els passatgers de l'atracció VolPaiute de PortAventura se sotmeten a innombrables i veloços girs combinant el gir de tota la plataforma amb el de les cabines que roten pel seu propi pes. En el moment àlgid, la plataforma es decanta vertiginosament fins a arribar gairebé al seu límit horitzontal.

Demostra qui és el més valent desafiant a la tribu dels VolPaiute i atreveix-te a sobreviure al parc d'atraccions PortAventura.

Informació
 
 • Atracció Moderada 
  Atracció Moderada
 • Restricción Altura Restricció Alçada:
  1,40 m
 • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult:
  1,30m-1,40m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura