PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Wild-Buffalos

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Wild Buffalos

En la salvatge aventura que estàs vivint al famós parc d'atraccions de PortAventura no pot faltar l'experiència de domar els Wild Buffalos PortAventura. Endinsa't en les antigues mines d'or americanes de l'antiga ciutat de Penitence City i demostra la teva gran habilitat de vaquer en aquesta atracció. Tothom sap que en el llunyà oest només hi ha una llei, la llei del més fort. Per això en la divertida atracció Wild Buffalos PortAventura hauràs de demostrar qui és el més valent i intentar sortir il·lès d'aquest volta americà.

Dirigiràs el teu cotxe de xoc per una immensa pista situada a l'interior d'un edifici que reprodueix de manera exacta els edificis base que es construïen en les excavacions d'or dels Estats Units d'Amèrica. Si ets un vaquer realment atrevit treu totes les teves armes i demostra les teves habilitats escapant de l'envestida dels embogits búfals. Sigues el cowboy més ràpid i escull el búfal més brau, que t'ajudarà a dominar l'art del rodeo de l'atracció Wild Buffalos. Aprèn a conduir els desbocats autos de xoc i competeix amb la resta d'habitants per guanyar el títol de campió de la marrada Wild Buffalos PortAventura. Hauràs de ser realment audaç per no xocar amb els altres texans. Des de la cua de la fantàstica atracció Wild Buffalos podràs observar les meravelloses vistes de la zona del Waitan Port de l'àrea temàtica de la Xina al parc d'atraccions de PortAventura.

La intrèpida Wild Buffalos PortAventura és una increïble atracció per a tota la família que delectarà a petits i grans amb immensa estructura i el joc d'estratègia per poder sortir il · lès d'aquesta espectacular volta típicament americà.

Informació
 
 • Atracció Moderada 
  Atracció Moderada
 • Restricción Altura Restricció Alçada:
  1,40 m
 • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult:
  1,00m
 • Alçada MàximaAlçada Màxima:
  1,95 m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura