PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Hurakan-Condor

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Hurakan Condor

La principal atracció de Mèxic a PortAventura i una de les atraccions més importants del parc temàtic és l'Hurakan Condor. L'única del parc d'atraccions PortAventura que t'elevarà a 100 metres d'alçada perquè experimentis com és una autèntica caiguda lliure. És la més alta de PortAventura, veuràs que s'eleva enmig de Mèxic una impressionant torre que no pararà de pujar i quan pari, als pocs segons, et deixarà caure a gran velocitat. Només si abans has viscut el que és una caiguda lliure, sabràs les sensacions que experimentaràs en l'atracció Hurakan Condor de PortAventura.

El Déu ha desencadenat la seva còlera i exigeix ​​el sacrifici d'aventurers com tu. La forma de pagar-li tribut és enfrontar-te a l'atracció Hurakan Condor, la de més envergadura de PortAventura. Ambientada a l'enigmàtic Mèxic. Consta d'una espectacular torre envoltada de runes a la selva mexicana honorant al déu Hurakan. Tota l'ambientació que envolta l'atracció Hurakan Condor representen les runes d'una antiga torre asteca plena de jeroglífics i referències al Déu. Representa el ritual de sacrifici en honor al déu asteca. Mentre puges quedaràs bocabadat de les vistes de tot el parc temàtic des del punt més alt. Estaràs invocant al Déu Hurakan i els elegits sereu llançats al buit vertiginosament. Només a Mèxic de PortAventura, Hurakan Condor t'espera, començaràs a pujar lentament, i allà, podràs veure la immensitat del parc d'atraccions i temàtic PortAventura, de la costa de Tarragona i del mar.

Arribaràs al cim, completament aturat a 100 metres i quan menys t'ho esperis, cauràs. Sent la genuïna caiguda lliure del parc temàtic, però tranquil, el déu frenarà el cop.

Informació
 
 • Atracció Forta 
  Atracció Forta
 • Restricción Altura Restricció Alçada:
  1,40 m
 • Alçada Màxima Alçada Màxima:
  1,95 m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 • Photo Ride 
  Photo Ride
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura