PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Furius-Baco

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Furius Baco

A la tranquil·la  PortAventura Mediterrània trobaràs l' atracció Furius Baco de PortAventura. Una increïble catapulta horitzontal que, convertida en la muntanya russa més ràpida d'Europa, et portarà fins l'autèntica bogeria. En ella, un geni ultima els detalls de la seva nova invenció: una màquina per recol·lectar raïm. Però vés amb compte, perquè en l'atracció  Furius Baco de PortAventura l'entremaliat mico que té com a ajudant tocarà la palanca equivocada, catapultant-te vertiginosament en una llançadora horitzontal de 0 a 135 km / h en tres segons. 

Per fer-ho encara més emocionant et llançarà arran de terra, travessarà rases, túnels i fins fregarà l'aigua del llac de Mediterrània! Agafa't bé, perquè la muntanya russa més ràpida d'Europa, el  Furius Baco de PortAventura, és pura adrenalina!  Furius Baco s'ha convertit en l'element clau per combinar l'emoció de les atraccions del parc temàtic amb la tranquil·litat i l'encant d'aquesta pintoresca àrea temàtica encarregada de donar-te la benvinguda a  Port Aventura. L' atracció Furius Baco de  PortAventura és una de les més famoses i icòniques atraccions del parc des de la seva construcció el 2007. Demostra que ets el més valent de tots i atreveix-te a muntar a la desenfrenada muntanya russa més ràpida d'Europa. 

No deixis que t'ho expliquin, sigues el primer a explicar als altres que has muntat en ella i el increïble que ha estat. Deixa enrere les teves pors i sent com les teves cames es desenganxen del teu cos per la velocitat de la muntanya russa més ràpida d'Europa, el  Furius Baco de  Port Aventura. I no oblidis portar el record d'aquesta experiència per poder demostrar a tots qui és el més valent. L' atracció Furius Baco de  Port Aventura serà el començament i el final del teu inoblidable dia ple d'aventures i emocions en el magnífic parc de la Costa Daurada.

Informació
 
 • Atracció Forta 
  Atracció Forta
 • Restricción AlturaRestricció Alçada:
  1,40 m
 • Alçada MàximaAlçada Màxima:
  1,95 m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 • Photo Ride 
  Photo Ride
 • Video Ride 
  Video Ride
 • Accés Express 
  Accés Express
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura