PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

mediterrània

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes
Port de la Drassana Furius BacoEstació del Nord
La Parada de NavidadLa llegada de los Emisarios RealesHappy Birthday Christmas

PortAventura Mediterrània

PortAventura Mediterrània és l'encarregada de donar-te una càlida benvinguda a PortAventura. La primera àrea temàtica que trobaràs d'arribar al parc temàtic recrea un encantador poble pesquer de la Mediterrània acurat a la perfecció fins a l'últim detall amb recreacions exactes i elements originals de pintorescos municipis de la Costa Brava i la Costa Daurada.

A l'acollidora PortAventura Mediterrània podràs gaudir d'increïbles atraccions i màgics espectacles que et donaran la benvinguda al parc temàtic d'una manera molt especial i que marcaran el record de la teva inoblidable visita al final del dia. PortAventura Mediterrània combina perfectament la tranquil·litat d'un típic poble mediterrani amb l'adrenalina de la seva atracció principal Furius Baco, una catapulta en horitzontal que passa de 0 a 135 km / h en tres segons i que et portarà a la autèntica bogeria.

El magnífic espectacle d'aigua, llum, foc i efectes especials de pirotècnia que es realitza en el llac de PortAventura Mediterrània et deixarà absolutament bocabadat. És FiestAventura, el xou estrella del parc temàtic i un dels principals reclams d'atenció per als visitants de PortAventura. Si no vols oblidar el teu memorable pas pel parc temàtic entra en una de les nostres fabuloses botigues on trobaràs un ampli assortiment d'articles dels teus personatges favorits i de les atraccions més emblemàtiques de PortAventura Park. A PortAventura Mediterrània degustar els plats més típics de la zona, acuradament elaborats en un dels nostres excel·lents restaurants a la carta, o bé escollir entre una infinitat de snacks i reposar forces sense haver d'aturar ni un sol moment la teva increïble aventura. Deixa't portar per la màgia de les pintoresques escenes de PortAventura Mediterrània i gaudeix d'una experiència única al parc temàtic PortAventura convertint el teu dia en una de les millors aventures mai viscudes. 

Deixa't portar per la màgia de les pintoresques escenes dePortAventura Mediterrània i gaudeix d'una experiència única alparc temàtic Port Aventura convertint el teu dia en una de les millors aventures mai viscudes.

Registra't a PortAventura