PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Canoes

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Canoes

Atreveix-te a entrar a la selva de PortAventura Park i refugia't entre les palmeres, arbusts i plantes de l'àrea del nostre parc temàtic que recrea amb realitat i detall el paisatge, vegetació i ambient de les illes de la Polinèsia francesa. Diverteix-te descobrint totes i cadascuna de les atraccions de PortAventura. En aquest entorn idíl·lic podràs trobar atraccions per a totes les edats així com algunes atraccions per a nens creades especialment per a ells. En el teu recorregut per aquesta meravella tropical trobaràs una de les atraccions per a nens de PortAventura amb més èxit, l'atracció Canoes.

Deixa't emportar per la corrent i que les teves il · lusions flueixin gaudint de la natura que cobreix aquesta àrea de PortAventura. Canoes és per a totes les edats i és de les més divertides de PortAventura Polynesia i a més permet als més petits descobrir l'àrea mentre van dalt d'una peculiar canoa. A bord de les canoes de la Atracció Canoes, els nens recorreran els llacs i rius de l'àrea temàtica. Els més petits es mereixen atraccions per a nens on puguin gaudir al màxim i per aquest motiu l'atracció Canoes, una atracció d'aigua infantil dissenyada especialment per a ells, és una de les més desitjades pels més petits.

A l'atracció Canoes les petites canoes amb capacitat per a una o dues persones transportaran als petits per un petit recorregut amb lleus pujades i baixades que els farà sentir-se com grans i valents gegants. Gaudeix de totes les atraccions de la Polinèsia a PortAventura i no aturis la diversió ni un sol minut. La situació i l'entorn de la Polinèsia Atracció Canoes et permet delectar-te amb la música i els balls dels nostres artistes autòctons que fan de l'àrea una de les més admirades del parc. Passa una bona estona en família a PortAventura Polinèsia Atracció Canoes!

Informació
 
  • Atracció Infantil 
    Atracció Infantil
  • Alçada Màxima Alçada Màxima:
    1,40 m
  • Accés Discapacitats 
    Accés Discapacitats
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura