PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Kontiki

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Kontiki

A la teva apassionant aventura pel parc d'oci no pot faltar gaudir de l'experiència del que suposaria un naufragi. Endinsa't de ple en l'àrea de Polynesia on una forta tempesta tropical plana sobre el Pacífic i tu et trobes en aquest instant exactament al mig de la tempesta.

Molts vaixells han naufragat ja, però només el majestuós catamarà PortAventura de l'expedició Kontiki resisteix de moment al fort flagell de les ones. Puja a l'atracció i descobriràs com se les han d'arreglar els tripulants del catamarà PortAventura per resistir a aquesta intensa tempesta. L'atracció PortAventura Kontiki és per als més valents així que demostra a tots qui és el més atrevit del parc temàtic i ajuda als teus companys perquè el catamarà PortAventura no s'enfonsi per la tempesta. Agafa't fort perquè el viatge no serà gens fàcil, és més, tan sols els més forts ho aconseguiran.

Aquesta atracció PortAventura es balancejarà fins a posar el vaixell totalment perpendicular a terra. Creus que ho suportaràs? Aquesta atracció PortAventura no deixa absolutament ningú indiferent, comprova-ho tu mateix si t'atreveixes. Un cop a dalt ja no hi haurà marxa enrere. Tots els altres vaixells hauran naufragat i només el catamarà PortAventura es sobreposarà a la tempesta si la seva tripulació i tu reaccioneu a temps. Cal que us poseu tots d'acord per balancearos acompanyant les ones que s'han originat per la tempesta i mai remar en contra.

No deixis que t'ho expliquin els altres, anticipa't i sigues el primer a explicar la teva aventura pirata d'aquesta atracció PortAventura. Aixeca els braços en cada baixada i sent mil pessigolles al teu estómac, no t'en penediràs. Gaudeix del catamarà a l'atracció PortAventura Kontiki, no la oblidaràs.

Informació
 
 • Atracció Moderada 
  Atracció Moderada
 • Restricción Altura Restricció Alçada:
  1,40 m
 • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult:
  1,30m-1,40m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura