PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

el-salto-de-blas

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció El Salto de Blas

La més famosa caiguda lliure del parc d'atraccions PortAventura és l'Hurakan Condor, però hi ha una altra que fa molt poc que ha arribat a SésamoAventura i és igual d'espectacular... l'atracció de caiguda lliure infantil El Salto de Blas del parc d'atraccions PortAventura.

Blas ha construït la seva pròpia atracció a SésamoAventura inspirant-se en la que s'alça enmig del colonial Mèxic. Ha construït dues torres grogues a la nova àrea temàtica i així crear la caiguda lliure infantil del parc d'atraccions PortAventura. La  diferència d'aquesta atracció infantil és que tu decideixes a quin punt de la part alta de la torre vols arribar... i deixa't anar!

Tu manes, tu marques els teus reptes, així que, pujaràs tirant d'una corda i quan creguis que ja és l'alçada suficient, deixa anar la corda i deixa't caure fins que arribis a baix. Podràs pujar tirant de la corda i tornar a tirar-te les vegades que vulguis mentre vas girant lentament, quan deixi de girar... s'haurà acabat el teu torn, les ocasions en que l'hagis experimentat dependran de tu. Sigues dels més valents i tira de la corda per pujar a dalt de tot i experimentar les sensacions que genera una caiguda lliure infantil espectacular a PortAventura.

Tria amb qui vols viure aquesta experiència inoblidable perquè al Salto de Blas de SésamoAventura pots anar acompanyat i t'ajudaran a estirar la corda. L'única atracció de caiguda lliure del parc d'atraccions PortAventura està en SésamoAventura i estàs més que convidat a que la gaudeixis.

Tira de la corda i contempla com el sòl s'allunya. Gaudeix de l'adrenalina, Blas et convida a divertir-te.

Informació
 
 • Atracció Infantil 
  Atracció Infantil
 • Restricció Alçada Restricció Alçada:
  1,10m-1,40m
 • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult:
  1,10m-1,30m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura