PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

la-granja-de-elmo

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció La Granja de Elmo

A la nova àrea SésamoAventura Elmo té la seva pròpia atracció, et pots imaginar què és? Una granja! Ha trobat els animals més simpàtics per presentar-te'ls a tots mentres fas un agradable cop d'ull des d'un dels seus colorits tractors.

La Granja de Elmo és una de les atraccions SésamoAventura que descobriràs just en entrar a aquesta espectacular àrea temàtica de PortAventura. A La Granja de Elmo hi ha molts animals que viuen en companyia del divertit personatge de Barrio Sésamo i te'ls vol presentar a tots, per a que vegis l'afectuosos que són. Cada animal de la granja disposa del seu espai, cadascú ha triat el seu lloc preferit per viure i tots es porten molt bé, a una de les més simpàtiques atraccions SésamoAventura. No sents curiositat per descobrir els secrets dels animals d'aquesta granja? 

Acosta't a SésamoAventura i comparteix amb l'Elmo el seu espai dins de l'àrea familiar de PortAventura. Descobreix que animals són els seus preferits en un divertit tractor decorat a tot color, per a que el teu passeig sigui encara més màgic. Tu i tota la família quedareu fascinats de l'alegria que es viu en aquest racó de PortAventura amb els animals més bonics que mai haureu vist. Tots envoltats de la fantasia que es viu a SésamoAventura.

Coneix els divertits animals que viuen a La Granja de Elmo i no t'espantis si algun d'ells es mou, només volen que siguis el seu amic i fer que la teva visita sigui inoblidable. Espera el teu torn, un simpàtic tractor et recollirà per a quecomencis el viatge més salvatgement entranyable de la teva vida, només al parc temàtic PortAventura, concretament, a SésamoAventura per a famílies. Apunta't, l'Elmo t'està esperant.

Informació
 
 • Atracció Infantil 
  Atracció Infantil
 • Restricció Alçada Restricció Alçada:
  1,20 m
 • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult:
  < 1,20 m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 • Photo Ride 
  Photo Ride
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura