PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

LocoLoco Tiki

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció LocoLoco Tiki

Quan descobreixis el pastís que corona l'atracció Waikiki veuràs que, justa al costat hi ha una caseta que no para de donar voltes i que va pujant i baixant... és l'atracció familiar Loco - Loco Tiki PortAventura de SésamoAventura. La caseta s'alça a dalt, a prop de SésamoAventura Station, on la locomotora de PortAventura té parada, baixa a l'àrea temàtica amb més colors de tot el parc.

Podràs veure la teulada groga de l'atracció i sabràs que la diversió està assegurada. Tota la família pot pujar-hi i a més jugareu als jocs infantils més creatius que sortiran de la imaginació dels més petits mentre pugen, baixen i gaudeixen d'impressionants vistes, just davant del Dragon Khan. Puja amb els teus a la nostra petita i divertida caseta que puja i baixa donant cercles. T'agradaria provar la sensació?

No dubtem que ets un intrèpid aventurer, anima als teus familiars a experimentar les sensacions que t'oferirà. Munta't a la caseta i sigues com a un núvol! Entra amb tots en aquesta atracció familiar de PortAventura, jugueu i divertir. Serà un passeig molt agradable i alhora divertit, al que arribaràs a voler tocar els núvols que viatgen lentament pel cel de PortAventura.

Passa al Loco - Loco Tiki PortAventura de SésamoAventura i sent que estàs flotant i gaudeix d'una de les moltes atraccions infantils que t'esperen a SésamoAventura de PortAventura.

Informació
 
 • Atracción Infantil 
  Atracción Infantil
 • Altura Mínima Altura Mínima:
  1,10 m
 • Restricción Altura con adulto Restricción Altura con adulto:
  < 1,10 m
 • Acceso Discapacitados 
  Acceso Discapacitados
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura