PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Magic Fish

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Atracció Magic Fish

T'imagines un lloc on poder muntar en un peix de colors i derrapar sobre aigua? Només a l'atracció infantil Magic Fish PortAventura. En aquesta divertida atracció infantil de PortAventura, tota la família podrà pujar en diferents i acolorits peixos en els que derraparàs. Sigues com un peix a l'aigua! Comença per pujar-te a un màgic vaixell que et farà arribar a la zona on muntar en un d'ells. Condueix i el Magic Fish PortAventura anirà agafant velocitat, i a mesura que vagi més de pressa, gira i sent com derrapes sobre de l'aigua en atracció infantil. Gosaràs a esquitxar als que estan fora del Magic Fish PortAventura?

Només t'has de posar a prova i, com més ràpid vagi l'atracció més esquitxarà als espectadors. No pararàs de riure mentre competeixes a veure qui derrapa més fort, fa més onades o arriba més lluny esquitxant amb l'aigua, i segur que mai ho hauràs fet muntat en un peix blau, vermell o verd, només al parc d'atraccions PortAventura! Tranquil, que per molta onada que aixequis... tu no et mullaràs perquè el simpàtic peix que conduiràs no deixarà que l'aigua arribi a tu, arribarà als que observen amb ganes de gaudir l'atracció infantil de la nova àrea temàtica del parc d'atraccions i parc temàtic PortAventura.

Recorda que gaudiràs més girant el volant a gran velocitat a Magic Fish PortAventura. El repte és que aconsegueixis esquitxar als que veuen com de bé que t'ho estàs passant. Puja a aquests simpàtics animalons aquàtics i gaudeix de l'atracció infantil d'aigua de SésamoAventura a PortAventura inaugurada el 2011, per a que tu i els teus us ho passeu d'allò més bé.

Informació
 
 • Atracció Infantil 
  Atracció Infantil
 • Restricció Alçada Restricció Alçada:
  1,20 m
 • Restricció d'Alçada amb adult Restricció d'Alçada amb adult:
  1,20m-1,30m
 • Accés Discapacitats 
  Accés Discapacitats
 
 


Consulta aquí els Requisits d’altura de les atraccions de PortAventura Park.

Comentaris

Afegeix nou comentari

Registra't a PortAventura