PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Responsabilitat Social

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Responsabilitat Social Corporativa

Fruit del nostre compromís amb l'entorn natural que ens acull, PortAventura basa la seva activitat en un model de gestió que ens permet desenvolupar el nostre negoci amb el màxim respecte pel medi ambient més enllà de les exigències de la normativa legal. Prova d'això són les diferents certificacions ambientals de reconegut prestigi amb les que comptem, com ara el certificat europeu EMAS, la norma ISO 14001, el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental. Cal destacar que la col · laboració amb la responsabilitat social i implicació de tots els empleats és vital per multiplicar els efectes de les mesures de millora contínua que es duen a terme.

Compromís amb la Responsabilitat Corporativa

PortAventura treballa des dels seus orígens per fomentar unes relacions mútuament beneficioses amb els diferents grups d'interès de l'entorn que l'envolta. La integració de la gestió responsable i sostenible en la nostra estratègia de negoci, ens ha portat a convertir-nos en el primer parc temàtic d'Espanya i un dels deu parcs més visitats d'Europa, generant un important impacte directe i indirecte sobre l'entorn local i la comunitat. PortAventura és un actor econòmic, social i mediambiental molt actiu, que integra una gestió responsable i sostenible guiada pels nostres quatre valors corporatius. Compromís, qualitat, passió pel client i esperit d'equip.

Informe Anual de Responsabilitat Corporativa 2014 (en castellà)

Acció social

La responsabilitat social de PortAventura s'estén també cap als col · lectius, principalment nens i joves, amb malalties cròniques o greus, amb discapacitat o en risc d'exclusió social. A través de diferents acords de col · laboració, amb associacions, fundacions i institucions socials troben a PortAventura recursos, suport i motivació per desenvolupar diferents projectes solidaris, ja siguin jornades d'accessibilitat al lleure, esdeveniments de conscienciació i sensibilització de la societat, campanyes de recaptació de fons econòmics, de donació de sang, etc. En aquest sentit, PortAventura ha estat sempre especialment sensible amb l'accessibilitat al Resort de tot tipus de col·lectius.
El Pacte Mundial de les Nacions Unides (UN Global Compact) és una iniciativa del compromís ètic destinada a que les entitats de tots els països implementin com a part integral de les seves operacions i estratègia, 10 Principis de conducta i acció en matèria de Drets Humans, Normes Laborals, Medi Ambient i Lluita conta la Corrupció.

Medi Ambient

A PortAventura assumim la nostra responsabilitat amb el medi ambient, tal com s'especifica en la nostra política ambiental. Descarregar PDF Política Ambiental 2015
El 1997, vam crear el Comitè Ambiental Equip Verd, un equip destinat a liderar les iniciatives mediambientals i a fer complir el sistema de gestió EMAS (Eco Management and Audit Scheme), un sistema comunitari de gestió i auditoria mediambiental, d'aplicació voluntària, que permet a les empreses i altres organitzacions, avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental. Declaració Ambiental 2014
El 2003, la Direcció de Qualitat Ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, va atorgar als hotels de PortAventura el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental, un sistema per identificar aquells productes o serveis que reuneixen determinades característiques que els fan més respectuosos amb el medi ambient. Característiques principals del Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental (en castellà)
El 2007 PortAventura va rebre la certificació ISO14001, norma de referència per a la implantació d'un sistema de gestió orientat a la millora contínua dels aspectes ambientals de l'empresa. Està formada per un conjunt d'elements i activitats que serveixen per orientar, dirigir, planificar, controlar i millorar una organització aconseguint el compliment dels requisits legals ambientals aplicables i una reducció de l'impacte ambiental de l'empresa.
Així mateix, PortAventura va obtenir el reconeixement del Sistema de Sostenibilitat de Travelife, un esquema de reconeixement que possibilita als negocis promocionar activament els seus esforços mediambientals i de sostenibilitat general entre el públic.
Aquesta certificació avalua el compromís de qualitat i atenció especialitzada per a famílies. Així mateix, aquest certificat aporta com a valor afegit la comoditat i tranquil · litat perquè els clients se sentin com a casa i es beneficiïn de propostes d'entreteniment i oci de qualitat.

Com identificar els nostre compromisos:

Registra't a PortAventura