PortAventura PortAventura

PortAventura PortAventura

Atenció al client 902 20 22 20
Menú
Mi portaventura

Treballa amb nosaltres

Comprar Entrades
Hotel + Entrades
Hotel + Entrades
Vol + Hotel + Entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
  Tinc un codi  +info
RESERVAR
Hotel + Entrades
RESERVAR
Vol + Hotel + Entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Trasllats i lloguer de cotxes

Treballa amb nosaltres

Les emociones són la nostra especialitat, és per aquest motiu que treballem cada dia per aconseguir que els nostres clients visquin experiències úniques. Per aconseguir-ho, som un equip d’unes 3.200 persones que donen forma a uns treballadors joves, dinàmics i multiculturals.

Per fer la vida més senzilla als nostres treballadors, PortAventura posa al seu abast diversos serveis i beneficis socials. Si penses en formar part del nostre equip, viuràs una experiència única des del primer dia.

A més de formar part d’una empresa estable i amb projecció de futur, treballar a Port Aventura et permetrà créixer a nivell professional i beneficiar-te de tots els serveis pensats pels nostres treballadors: transport extern i intern, menjador de personal, accés a Internet en àrees de descans….

Els beneficis de treballar a PortAventura no acaben aquí, també es fan extensible en el teu temps lliure: com a treballador de PortAventua, podràs beneficiar-te de de beneficis, ofertes i descomptes (accés il·limitat a PortAventura Park, descomptes en altres empreses….

A Port Aventura, tenim llocs de treball diferents per als nostres treballadors, un món de professionals on podràs aprendre i créixer professionalment. Treballant a Port Aventura podràs, per exemple, compaginar la teva feina amb els teus estudis.

A més a més, PortAventura aposta per la promoció interna dels seus treballadors, cada vegada que sorgeix una plaça vacant per un lloc de treball de nivell superior, els primers en optar al lloc són els treballadors, una política que afavoreix al desenvolupament professional i personal dels nostres treballadors.

A Port Aventura creiem que per aconseguir l’excel·lència en l’atenció al client, els nostres treballadors han d’estar formats i motivats. Per aquest motiu, disposem d’un Pla de Formació que impulsa el desenvolupament professional. Aquest Pla inclou una amplia oferta formativa que va des de la formació corporativa inicial fins a cursos de formació específics en funció del llocs de treball, com per exemple: habilitats de direcció i gestió d’equips, formació en matèria de seguretat, salut i medi ambient…

Preguntes Freqüents

Com puc  FER arribar el meu currículum una PortAventura?

Per fer-nos arribar el teu currículum et recomanem que utilitzis l'opció "Introdueix el teu currículum". En aquest espai podràs donar-te d'alta com a nou usuari i introduir les teves dades personals, la teva experiència laboral, la teva formació acadèmica, etc.

 

És necessari d'introduir el meu currículum a la web si ja el vaig enviar per correu?

Si introdueixes el currículum a la nostra pàgina web agilitzaràs el procés de tractament de les teves dades.

 

Què he de fer si quan vull introduir el meu currículum per primera vegada apareix el missatge "Error: El NIF / Passaport ja existeix en aquest centre"?

Aquest error apareix quan a la nostra base de dades ja consta el teu número de DNI/NIE, perquè ja ens has fet arribar el teu currículum amb anterioritat. Si vols accedir al teu perfil per actualitzar les teves dades o inscriure't en una oferta, pots utilitzar l'opció "Recuperar claus" i rebràs les claus d'accés al correu electrònic que ens vas facilitar. Si no has registrat el teu correu electrònic o l'has modificat, envia un correu electrònic a l'adreça recursos.humans@portaventura.es, facilitant la següent informació: imatge escanejada del teu DNI/NIE, nom i cognoms, i l'adreça de correu electrònic on vols que t'enviem el teu nom d'usuari i contrasenya.

 

Un cop introduït el meu currículum, PortAventura es posarà en contacte amb mi?

Quan sorgeixin noves vacants, l'equip de Selecció de PortAventura preseleccionarà els candidats que compleixin requisits i contactarà amb els que consideri més idonis per a cada procés de selecció.

 

Com puc inscriure en una oferta de treball?

Per inscriure't en les ofertes d'ocupació actives a la nostra web has de ser usuari registrat, és a dir, has d'haver introduït prèviament el teu currículum a la nostra base de dades. Un cop hagis superat aquest pas, has d'entrar a l'apartat "Ofertes" que trobaràs a l'inici de l'apartat "Treballa amb nosaltres". En aquest apartat has de seleccionar l'oferta que t'interessa, on podràs visualitzar els requisits necessaris per poder ocupar aquest lloc. Si creus que encaixes en el lloc ofertat, fes clic a l'opció "Inscriure en l'oferta", en aquest moment et apareixerà una finestra on se't sol·licitarà el teu usuari i contrasenya.