SERVEI AL CLIENT:
902 20 22 20

Treballa amb nosaltres

Comprar Entrades
Hotel + entrades
Hotel + entrades
Vol + hotel amb entrades
Selecciona la teva ciutat d'origen
Arribada
Nits
Habitacions
Adults
Nens
RESERVAR
hotel + entrades
RESERVAR
vol + hotel + entrades
Vol +
Hotel + Entrades
Reservar Trasllats

Treballa amb nosaltres

Les emocions són la nostra especialitat, per això treballem cada dia per aconseguir que els nostres clients visquin experiències úniques. Per aconseguir-ho comptem amb un equip de prop de 3.600 persones que donen forma a una plantilla jove, dinàmica, multicultural que treballa amb nosaltres

Per fer la vida més senzilla als nostres empleatsPortAventura posa al seu abast diversos serveis i beneficis socials. Si decideixes sumar-te al nostre equip, viuràs una experiència única des del primer dia. 

A més de formar part d'una empresa estable i amb projecció de futur, treballant a PortAventura podràs créixer professionalment i beneficiar-te de tots els serveis pensats per als nostres empleats: transport extern i intern, menjadors de personal, accés a Internet en àrees de descans, etc. 

Però els avantatges de treballar a PortAventura també s'estenen al teu temps lliure: com a empleat de PortAventura tindràs a la teva disposició moltíssims avantatges, ofertes i descomptes: accés il·limitat a PortAventura Park, activitats per a empleats, descomptes en altres empreses, etc. 

A PortAventura tenim moltíssims llocs de treballs diferents per als nostres empleats, un món de professions en què podràs aprendre i desenvolupar-te professionalment. Aquesta varietat de llocs de treball ens permet oferir diferents tipus de contracte i horaris. Treballant a PortAventura podràs, per exemple, compaginar la teva feina amb els teus estudis. 

A més, PortAventura aposta per la promoció interna dels seus empleats perquè cada vegada que sorgeix una vacant per a un lloc de treball de nivell superior, els primers a optar al lloc són els propis empleats de PortAventura, el que significa un desenvolupament professional i personal dels nostres empleats. 

PortAventura creiem que per aconseguir l'excel·lència en l'atenció al client nostres empleats han d'estar formats i motivats. Per això disposem d'un Pla de Formació que impulsa el seu desenvolupament professional i facilita que puguin estudiar mentre treballen. 

Aquest Pla inclou una àmplia oferta formativa que comprèn des de la formació corporativa inicial per a empleats de nova incorporació, fins a cursos de formació específics en funció del lloc de treball, com per exemple: habilitats de direcció i gestió d'equips, formació en matèria de seguretat i salut, medi ambient, etc...

Preguntes Freqüents

Com puc  FER arribar el meu currículum una PortAventura?

Per fer-nos arribar el teu currículum et recomanem que utilitzis l'opció "Introdueix el teu currículum". En aquest espai podràs donar-te d'alta com a nou usuari i introduir les teves dades personals, la teva experiència laboral, la teva formació acadèmica, etc.

 

És necessari d'introduir el meu currículum a la web si ja el vaig enviar per correu?

Si introdueixes el currículum a la nostra pàgina web agilitzaràs el procés de tractament de les teves dades.

 

Què he de fer si quan vull introduir el meu currículum per primera vegada apareix el missatge "Error: El NIF / Passaport ja existeix en aquest centre"?

Aquest error apareix quan a la nostra base de dades ja consta el teu número de DNI/NIE, perquè ja ens has fet arribar el teu currículum amb anterioritat. Si vols accedir al teu perfil per actualitzar les teves dades o inscriure't en una oferta, pots utilitzar l'opció "Recuperar claus" i rebràs les claus d'accés al correu electrònic que ens vas facilitar. Si no has registrat el teu correu electrònic o l'has modificat, envia un correu electrònic a l'adreça recursos.humans@portaventura.es, facilitant la següent informació: imatge escanejada del teu DNI/NIE, nom i cognoms, i l'adreça de correu electrònic on vols que t'enviem el teu nom d'usuari i contrasenya.

 

Un cop introduït el meu currículum, PortAventura es posarà en contacte amb mi?

Quan sorgeixin noves vacants, l'equip de Selecció de PortAventura preseleccionarà els candidats que compleixin requisits i contactarà amb els que consideri més idonis per a cada procés de selecció.

 

Com puc inscriure en una oferta de treball?

Per inscriure't en les ofertes d'ocupació actives a la nostra web has de ser usuari registrat, és a dir, has d'haver introduït prèviament el teu currículum a la nostra base de dades. Un cop hagis superat aquest pas, has d'entrar a l'apartat "Ofertes" que trobaràs a l'inici de l'apartat "Treballa amb nosaltres". En aquest apartat has de seleccionar l'oferta que t'interessa, on podràs visualitzar els requisits necessaris per poder ocupar aquest lloc. Si creus que encaixes en el lloc ofertat, fes clic a l'opció "Inscriure en l'oferta", en aquest moment et apareixerà una finestra on se't sol·licitarà el teu usuari i contrasenya.

 
 
Has oblidat la contrasenya?

Registra't a PortAventura